Grote collectie zonnebrillen, ook op sterkte!Maui Jim ZIEN Optiek Putten

Zonnebrillen zijn in de zomer de accessoire om te hebben. Bij ZIEN Optiek Putten bent u dan ook welkom om de laatste mode trends te passen van bekende merken. Uw ogen willen de beste bescherming hebben. Wij bieden de mogelijkheid om de beste bescherming te hebben in een trendy zonnebril. En dat ook nog voordelig op sterkte!

Maar naast een mode accessoire is de zonnebril ook belangrijk voor de bescherming van de ogen. Men beschermd wel de huid met zonnebrand crème, maar vergeten vaak hierbij de bescherming van de ogen. Juist voor kinderen is goede oogbescherming belangrijk. Kinderogen zijn extra kwetsbaar voor schadelijke UV straling. Hun pupil is groter en de ooglens bevat minder beschermend pigment dan die van volwassenen.

De toegenomen UV-straling en de vaak langdurige blootstelling aan fel zonlicht vraagt juist om een optimale bescherming. Blootstelling aan UV-straling heeft een negatief effect op staar en netvlies veroudering. De zonnebrillen bij ZIEN Optiek Putten zijn voorzien van een 100% UV filter. Maui Jim zonnebrillen worden zelfs aangeraden door de Skin Cancer Foundation.

Polarisatie

Wanneer u veel op de weg bent, op het water of in de sneeuw dan is het verstandig om een gepolariseerde zonnebril aan te schaffen met een polaroid filter erin. Een gepolariseerde zonnebril zorgt ervoor dat schitteringen die worden weerkaatst op het water, natte weggedeeltes of de sneeuw worden uitgedoofd. Dit zorgt ervoor dat u niet verblind wordt door het felle zonnelicht. Juist auto rijden met een polaroid zonnebril zorgt voor meer veiligheid wanneer het zonnetje schijnt.
Maui Jim heeft het gepatenteerde Polorized Plus 2 ontworpen. Met nog scherper en helderder zicht zonder vervelende schitteringen.

Lees hier meer over Maui Jim.

Kom langs


Lees hier verder over onze collecties zonnebrillen

Open WhatsApp
1
Kunnen wij u misschien helpen?
Hallo,
Waar kunnen we u mee helpen?