Ray BanRay Ban verkrijgbaar bij ZIEN Optiek Putten

Never Hide! Dat is de filosofie van Ray Ban. En met een bril of zonnebril van het merk is dat absoluut niet nodig. De brillen zijn simpelweg niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Het is het grootste en bekendste zonnebrillen merk ter wereld. Het merk is ontstaan in Amerika begin jaren ’30 en het meest bekend van de pilotenbril, de zogenaamde Aviator. Ze ontwikkelde zich door en  ging mee in de opkomst van de celebrity cultuur en het gaf de kracht aan rock & roll- en filmsterren om de modetrends te beïnvloeden. Van James Dean tot aan Audrey Hepburn en Michael Jackson, Ray-Ban heeft bewezen hét merk te zijn voor iconen.

Een Ray Ban zonnebril staat voor authentiek en eigentijds design. Steeds opnieuw slaagt het merk erin om op trends in te spelen zonder haar eigen vertrouwde look te verliezen. De monturen hebben allemaal een grote historie en bij elk ontwerp is rekening gehouden met een grote verscheidenheid aan lichtomstandigheden. Zij bieden te allen tijde draagcomfort en een goede pasvorm. De nieuwe zonnebrillen collectie bij ZIEN Optiek biedt naast mooie strakke herenmodellen in kunststof en metaal, ook schitterende damesbrillen. Trendy monturen die volgens de laatste trends op modegebied zijn vormgegeven worden afgewisseld door brillen met een tijdloos design.

Naast de iconisch modellen zijn ze ook innovatief. Door gebruik te maken van revolutionaire materialen als carbon, hightech kunststoffen en titanium legeringen heb je met een bril of zonnebril van Ray-Ban altijd een stijlvol topproduct in handen!

Kom langs

Open WhatsApp
1
Kunnen wij u misschien helpen?
Hallo,
Waar kunnen we u mee helpen?