OrgreenOrgreen verkrijgbaar bij ZIEN Optiek Putten

Orgreen brillen herken je aan hun strakke design, kwaliteit en minimalisme. Naast onze andere merken uit het hoge noorden, zoals MonkeyGlasses, brengt Orgreen sinds 1997 een kwalitatieve en strakke brillencollectie. Gestart door de 3 jonge Denen Gregers Fastrup, Tobias Wandrup en Henrik Orgreen.

Hun constante zoektocht naar kleuren combinaties die het gezicht oplicht en het gezicht er op z’n best uit laten komen. De kleuren zijn zorgvuldig uitgekozen door de designers om de gezichtskleur te accentueren. Zij hebben zij zelfs brillen die schijnbaar een andere tint aan het gezicht kunnen geven.

De modellen van Orgreen zijn geïnspireerd op de American classic cars en de vliegtuigen uit de fifties en sixties. Glamour en functionaliteit zijn belangrijk evenals kwaliteit en design. Elk montuur wordt ontworpen en ontwikkeld in Denemarken en handgemaakt in Japan. Brillen die zichtbaar innovatie brengen en durven af te wijken van vastgeroeste tradities. Het levert een prachtige collectie exclusieve brillen op die niemand koud laat.

De kwalitatieve brillen zijn gemaakt uit titanium. Een stevig, licht en antiallergisch materiaal. De brillen zijn dus uitermate geschikt voor mensen die allergisch zijn voor metaal. En doordat titanium licht is zorgt het voor een zeer hoog draagcomfort. Zo oogt de bril niet alleen mooi, maar zit de bril ook perfect!

Kom langs


Lees meer over onze collecties

Open WhatsApp
1
Kunnen wij u misschien helpen?
Hallo,
Waar kunnen we u mee helpen?