ZIEN Optiek Putten

 

Maak kennis met Zien Optiek Putten.

Nikon brillenglazen bij ZIEN Optiek Putten

 Bij ons gaan een uitstekende service en professionele oogzorg hand in hand. Wij staan voor u klaar van dinsdag tot en met zaterdag. Loop dus gerust eens bij ons binnen.

Over ons

Wouter en Inge zijn eigenaar van Zien Optiek Putten. Met meer dan 20 jaar ervaring in het vak kunnen zij u uitstekend van dienst zijn. Zo helpen zij u graag met het uitkiezen van een passende bril, maar bieden zij ook professionele oogzorg.

Dankzij een opleiding voor opticien, contactlensspecialist en optometrist zijn we van alle markten thuis. U vindt bij Zien Optiek dan ook alle expertise onder één dak en dat is wel zo gemakkelijk. Via de website kunt u nader kennismaken met deze opticien en meer lezen over onze specialisaties. 

Daarnaast hebben wij een uitgebreide collectie kinderbrillen met de merken Vingino, RED, BBig en Miraflex. Voor ieder kind zit er wel een leuke bril tussen. En hebben ze een leuke bril uitgezocht dan mogen ze de bril zelf komen maken.

 Service

Wij hechten veel waarde aan u als persoon. Ieder persoon is uniek en ieder oog dus ook. Daarom nemen wij altijd uitgebreid de tijd voor u, of het nu gaat om de aanschaf van een bril, een oogmeting of een specialistisch oogonderzoek. Zo kunnen wij uitgebreid onderzoek doen naar de gezondheid van uw ogen, waardoor eventuele afwijkingen vroegtijdig gevonden worden. Hier bieden wij vervolgens een passende oplossing voor.

Heeft u een vraag? Schroom niet om contact op te nemen, of loop eens bij ons binnen. We hebben de koffie voor u klaar staan. U kunt ook direct online een afspraak maken. U ontvangt van ons zo snel mogelijk een bevestiging. Graag tot snel bij Zien Optiek Putten!

Kom langs

Open WhatsApp
1
Kunnen wij u misschien helpen?
Hallo,
Waar kunnen we u mee helpen?