Optiek nabij Nijkerk

U bent op zoek naar een optiek in Nijkerk of omstreken? Dat treft, want voor professionele oogzorg kunt u altijd terecht bij Zien bij Wouter en Inge.

Specialistisch onderzoek

In onze optiek nabij Nijkerk zijn enkel experts werkzaam met de nodige ervaring. Dit betekent dat wij een diversiteit van specialisaties hebben, waaronder uitgebreid onderzoek. Zo kunnen wij een droge ogen test doen om de oorzaak van uw klachten te achterhalen, maar behoort ook een staar onderzoek tot de mogelijkheden. Aan het eind van ieder onderzoek nemen we de resultaten met u door en kunnen we u deskundig adviseren. Wij nemen altijd uitgebreid de tijd voor u, omdat ieder oog immers uniek is en de nodige aandacht verdient.

Ook voor een ruime collectie brillen kunt u natuurlijk bij ons terecht. Zowel voor dames, heren en kinderen is er ruim voldoende keuze uit diverse modellen. Wij helpen u natuurlijk  graag bij uw zoektocht naar de perfecte bril.

Monkeyglasses bij ZIEN Optiek Putten

Contact

Wenst u meer informatie over onze optiek nabij Nijkerk? Schroom niet om vrijblijvend contact op te nemen. Wij staan u graag te woord en kunnen u adviseren. U kunt natuurlijk ook altijd even binnenlopen. Wij zijn geopend van dinsdag tot en met zaterdag. Wij zijn gevestigd aan de Dorpsstraat 28 in Putten.
Wilt u een afspraak maken voor een oogmeting of het aanmeten van contactlenzen? Dat kan eenvoudig online via onze website. Graag tot snel bij Zien bij Wouter en Inge.

Maak hier een afspraak
Open WhatsApp
1
Kunnen wij u misschien helpen?
Hallo,
Waar kunnen we u mee helpen?