Gespecialiseerde opticien in Putten

Zien bij Wouter en Inge is een opticien in Putten waar u terecht kunt voor alles op het gebied van oogzorg. Van een ruime collectie brillen tot een professionele oogmeting. Onze specialisaties zijn erg uiteenlopend dankzij onze jarenlange ervaring en kennis. Wij hebben dan ook de nodige diploma’s op zak. Wouter en Inge zijn beide Optometrist, contactlensspecialist en opticien. Loop gerust eens bij ons binnen!

Uitgebreide brillencollectie

Bij deze opticien in Putten heeft u een ruime keuze uit brillen in diverse monturen. Of u nu gaat voor een designbril of een klassieke montuur, er is altijd ruim voldoende keuze. Wij zijn continu op zoek naar de mooiste brillen en gaan regelmatig langs speciale beurzen in binnen- en buitenland. Uiteraard begeleiden wij u graag bij de zoektocht naar een passende bril!

Niet alleen kunt u bij ons terecht voor een ruim assortiment van brillen, ook kunnen wij u verder helpen wanneer u problemen met uw ogen ervaart. U kunt hierbij denken aan:

  • Droge ogen
  • Fixatie Disparatie
  • Diabetes
  • Staar
  • Glaucoom

Dankzij onze expertise op het gebied van oogzorg kunnen wij u helpen met allerlei oogklachten. Zo kunnen wij een uitgebreid specialistisch droge ogen onderzoek doen om de oorzaak hiervan te achterhalen. Vervolgens zullen wij u deskundig adviseren. Dit geldt overigens ook voor alle andere klachten die u ervaart. Service staat bij ons voorop.

Online afspraak maken

Wilt u een afspraak maken bij de opticien in Putten? Dat kan eenvoudig online via onze website. Laat ons weten waar u voor wilt komen, bijvoorbeeld een oogmeting, en geef uw gewenste datum en tijdstip aan. U ontvangt dan spoedig een bevestiging van uw afspraak. U kunt ons natuurlijk ook altijd even bellen: 0341 – 356 166.

Aspheo brillenglazen ZIEN Optiek Putten
Open WhatsApp
1
Kunnen wij u misschien helpen?
Hallo,
Waar kunnen we u mee helpen?