Opticien nabij NijkerkWouter & Inge zijn beide opticien, contactlensspecialist en optometrist.

Je bent op zoek naar een opticien nabij Nijkerk en zodoende ben je terecht gekomen bij Zien bij Wouter en Inge. Voor al je oogzorg ben je bij ZIEN bij Wouter en Inge aan het juiste adres. Dit geldt ook wanneer je graag een nieuwe bril wilt aanschaffen. Dankzij ons ruime assortiment is er altijd een passende bril te vinden, of je voorkeur nu uitgaat naar een klassiek of modern design. Wij zijn beide opticien, contactlensspecialist en HBO optometrist. Wij zijn gevestigd aan de Dorpsstraat 28 in Putten.

Persoonlijke service

Een persoonlijke service staat bij ons als opticien nabij Nijkerk hoog in het vaandel. Wij hechten veel waarde aan je als persoon en geven je de tijd die je nodig hebt. Of het nu gaat om de aanschaf van een bril of lenzen, een oogmeting of een persoonlijk advies, wij nemen graag de tijd voor je. In onze sfeervolle winkel kun je dus rekenen op een uitstekende service. De koffie staat klaar!

Wij nodigen je van harte uit om eens rond te kijken op onze website. Zo krijg je een goede indruk van onze diverse specialisaties. Indien je nog vragen heeft, kun je deze altijd stellen. Wij zijn telefonisch bereikbaar op 0341 – 356 166.  Ook kun je direct online een afspraak maken via onze website. Geef aan waarvoor je langs wilt komen en naar welke datum je voorkeur uitgaat en je ontvangt dan van ons een bevestiging. Graag tot snel bij de opticien nabij Nijkerk! ZIEN bij Wouter & Inge in Putten.

Online afspraak maken 

Wil je een afspraak maken? Dat kan eenvoudig online via onze website. Laat ons weten waar je voor wilt komen, bijvoorbeeld een oogmeting, en geef je gewenste datum en tijdstip aan. Je ontvangt dan spoedig een bevestiging van je afspraak. Je kan ons natuurlijk ook altijd even bellen: 0341 – 356 166. Of stuur ons een WhatssApp berichtje.

Maak hier een afspraak

Open WhatsApp
1
Kunnen wij u misschien helpen?
Hallo,
Waar kunnen we u mee helpen?