MonkeyglassesMonkeyglasses verkrijg bij ZIEN Optiek Putten

Bij Monkeyglasses staan mens en milieu centraal. De monturen zijn gemaakt van katoenvezels. De restmaterialen worden gebruikt om schitterende sieraden te maken.

Je kunt er goed uitzien en tegelijkertijd je bijdrage leveren aan een betere wereld. Wij hebben monturen van het duurzame merk Monkeyglasses in ons assortiment.

Monkeyglasses handgemaakt

Deze handgemaakte monturen hebben een look van onbewerkt hout, hoorn en kristal. Maar ze zijn gemaakt van katoenacetaat. Een biologisch afbreekbaar materiaal dat voor 95% uit katoenvezels en hout bestaat. De metalen monturen zijn gemaakt van minimaal 50% gerecycled roestvrij staal. De materialen die overblijven bij de productie worden gebruikt voor creatieve accessoires en exclusieve sieraden. En voor ieder montuur dat er van het merk wordt verkocht, wordt er een bedrag over naar een organisatie die zich inzet om de orang-oetan te redden.

Monkeyglasses heeft awards gewonnen in de categorie duurzame producten, projecten en ontwerpen. De A Design Award is een van de grootste en meest invloedrijke ontwerpprijs die jaarlijks uitgereikt wordt in Italiƫ. Deze prestigieuze prijs geeft erkenning aan het excellente ontwerp op een internationaal podium.

Kom langs


Lees meer over onze collecties

Open WhatsApp
1
Kunnen wij u misschien helpen?
Hallo,
Waar kunnen we u mee helpen?