Maui JimMaui Jim verkrijgbaar bij ZIEN Optiek Putten

Een superieure kwaliteit zonnebrillencollectie bedacht op het zonovergoten Hawaï. Om de kleuren nog meer tot hun recht te laten komen, heeft Maui Jim een gepatenteerd polarized plus 2 lens technologie ontwikkeld. Naast dat het helpt tegen die vervelende schitteringen, zorgt het ook voor intensere kleuren waardoor je superscherp zicht ervaart. Tegelijkertijd bieden de glazen ook nog een goede bescherming tegen de gevaarlijke UV straling. Ze hebben dan ook de “Seal of recommendation” van de Skin Cancer Foundation gekregen.

Voel je vrij

Maui Jim zonnebrillen veranderen niet de wereld, het veranderd je zicht hoe je de wereld ziet; levendige kleuren, contrastrijker beeld en helder zicht. Dat alles terwijl die vervelende schitteringen en het schadelijke UV licht geblokkeerd worden.

De voordelen van Maui Jim zonnebrillen

Superieure polarisatie met PolarizedPlus2® techniek
PolarizedPlus2® blokkeert de horizontale schitteringen als 1 van de beste. De horizontale schitteringen zijn de meest voorkomende schitteringen die worden veroorzaakt door reflecties.

Bi-Gradient Mirror
Bi-Gradient Mirror zorgt ervoor dat het licht wat van boven en onder komt afneemt. Dit is rustiger voor je ogen waardoor je minder hoeft te knijpen.

Maui Gradient
Een stijlvol alternatief voor de Bi-Gradient Mirror. Het glas is donkerder aan de bovenkant en wordt langzaam licht naar onder.

Anti-Reflective Coating
Net als schitteringen in het zicht vervelend kunnen zijn die van voren komen, zijn ook de schitteringen vervelend die gespiegeld worden via de binnenkant van de glazen naar de ogen. Het gepatenteerde Anti-Reflective coating blokkerd het gespiegelde licht dat van achter komt.

Niet alleen het zicht is belangrijk. De monturen krijgen ook de nodige aandacht. Van materialen van kunststof tot titanium. Net zo mooi afgewerkt als de glazen zelf. Er wordt dan ook weleens gezegd: als je eenmaal een Maui Jim zonnebril hebt gedragen, dan wil je nooit meer anders.

Kom langs

Open WhatsApp
1
Kunnen wij u misschien helpen?
Hallo,
Waar kunnen we u mee helpen?