Intuitiv Plus MultifocaalIntuitiv Multifocaal ZIEN Optiek Putten

Intuitiv Plus is een nieuw multifocaal brillenglas dat rekening houdt met de specifieke lichaamshouding van links- en rechtshandigen, dankzij twee nieuwe technologieën. Dankzij de VisionBooster & Ergonomic Technology biedt Intuitiv u 35% grotere kijkgebieden dan elk ander premium multifocaal brillenglas. Het glas is speciaal ontworpen en geoptimaliseerd voor uw individuele sterkte, de anatomie van uw oog, de unieke vorm van het gekozen montuur en uw dagelijkse activiteiten.

Met het Intuitiv Plus brillenglas introduceert BBGR een nieuwe standaard voor multifocale brillenglazen. Wanneer u kijkt naar mensen die rechts- of linkshandig zijn, zal u het misschien opmerken dat er verschillende houdingen worden aangenomen. Bijvoorbeeld bij gebruik van een smartphone, tablet of zelfs bij schrijven met pen en papier. Rechts- of linkshandig zijn zorgt ervoor dat we ons een bepaalde houding aannemen in relatie tot een boek of tablet. Dit beïnvloed onze houding en visuele prestaties.

Iedereen is rechts- of linkshandig. En tot en met de lancering van Intuitiv Plus is er geen multifocaal glas geweest die rekening hiermee houdt.

Met Intuitiv Plus beleefd u volledige visuele vrijheid.

Intuitiv Multifocaal ZIEN Optiek Putten

Kom langs

 


Lees hier meer over verschillende type multifocale glazen

Open WhatsApp
1
Kunnen wij u misschien helpen?
Hallo,
Waar kunnen we u mee helpen?