EyeDrive brillenglazen met ReflectControlCoatingEyedrive bij ZIEN Optiek Putten

EyeDrive brillenglazen met de unieke ReflectControlCoating zijn speciaal ontworpen voor tijdens autorijden, zowel ‘s avonds als overdag. De brillenglazen verminderen hinderlijke schittering van verlichting en tegenliggers in de avond tot 90%, waardoor belangrijke details beter opvallen en autorijden veiliger en ontspannen wordt.
De ontwerpen van de multifocale brillenglazen hebben een extra breed tussengebied om tijdens het rijden specifiek de navigatie, binnenspiegel, zijspiegels en het dashboard van de auto scherp en effectief te kunnen waarnemen. Het enkelvoudige brillenglas EyeDrive Pro heeft een sterkte-aanpassing om het mesopisch, fototopisch en scotopisch (de grootte van de pupil) te corrigeren.

Herkenning bij het autorijden
Bijna 50% van alle autobestuurders heeft last van hinderlijke schittering tijdens het autorijden van tegenliggers, verkeerslichten of straatverlichting. EyeDrive brillenglazen met Reflect Control Coating (RCC) zijn een ideale oplossing voor iedere automobilist.

  • Tot 90% minder hinderlijke schittering
  • Scherp zicht en contrast in het schemer én donker
  • Grotere kijkgebieden
  • 24 uur scherp zicht voor comfortabel en ontspannen autorijden
  • Grote kijkgebieden tot aan de rand van het montuur
  • Perfect zicht op navigatie, dashboard en middenconsole

EyeDrive Experience, een verschil van dag en nacht
ReflectControlCoating (RCC) is speciaal ontwikkeld voor scherp en helder zicht overdag, schemeravond en s’nachts. Het neemt irriterende en soms gevaarlijke effecten weg als gevolg van te veel en fel licht en maakt contrasten opvallend zichtbaar. EyeDrive bewijst in het donker de voordelen voor extra scherp en helder zicht.

TIP: Met Transitions XTRActive biedt, als meekleurende brillenglazen, extra kijkcomfort doordat deze zelfs meekleuren achter de autoruit.

Dé perfecte kijkoplossing voor autorijden

Kom langs


Lees hier meer over verschillende type brillenglazen

Open WhatsApp
1
Kunnen wij u misschien helpen?
Hallo,
Waar kunnen we u mee helpen?