Wij ZIEN u normaal graag maar nu even niet.

We vinden de gezondheid van onze klanten, onze medewerkers en alle mensen om ons heen erg belangrijk. Het voelt wat onwerkelijk maar het is helaas niet anders.

In verband met het COVID-19 (Coronavirus) hebben wij verregaande veiligheids- en hygiënemaatregelen genomen.

Openingstijden
We hebben besloten per woensdag 25 maart aangepaste openingstijden te hanteren tot in ieder geval 6 april 2020.

Openingstijden dinsdag t/m zaterdag van 10.00-12.00 uur

Buiten deze openingstijden zijn wij wel bereikbaar via telefoon, e-mail en WhatsApp. Het is ook mogelijk om een afspraak te maken.
Neem hiervoor contact met ons op.

Voelt u zichzelf niet fit? Blijf dan thuis. We zien u graag op een later moment.

Oogmetingen
Volgens de richtlijnen van het RIVM kunnen wij op dit moment geen oogmetingen uitvoeren. We overschrijden dan de voorgeschreven afstand van 1,5 meter.

Contactlenscontroles
Op dit moment kunnen wij geen contactlenscontroles uitvoeren vanwege voorgeschreven afstand. Een contactlenscontrole kan telefonisch plaats vinden. Zijn er geen klachten met de contactlenzen? Dan kunnen de lenzen via onze website, per mail of per app besteld worden.
We bieden een bezorgservice aan voor alle klanten. Dit betekent dat we de contactlenzen en vloeistoffen gratis zullen laten bezorgen.

Optometrisch onderzoek
Optometrische onderzoeken worden weer ingepland vanaf 6 april 2020. Wanneer u acute klachten heeft, neem dan contact met ons op 0341 356 166.

 

We proberen er de komende periode alles aan te doen om u zo goed mogelijk te helpen wanneer dat nodig is.

Misschien ZIEN we u wel of misschien niet: Wij wensen iedereen heel veel sterkte in deze onzekere en moeilijke tijd. Wij hopen dat iedereen er goed doorheen komt.

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op.