ContactlenzenContactlenzen van Procornea bij ZIEN Optiek

Er is veel keuze in contactlenzen. Elk mens is uniek en elk oog uniek. Het is belangrijk om dan een deskundig advies te krijgen over welke contactlens het beste bij u past. We hebben gediplomeerde contactlensspecialisten en optometristen in huis. Zij kunnen helpen bij het vinden van de perfecte lens. Met een nauwkeurig oogonderzoek bepalen wij welke contactlenzen voor uw ogen het meest geschikt zijn en geven we u een eerlijk advies. Het zijn tenslotte uw ogen.

We werken met alle soorten contactlenzen. Het bekendst zijn de harde en zachte lenzen. Er zijn ook multifocale lenzen met een leesdeel erin. Daarnaast hebben we nachtlenzen. De nachtlens draagt u ’s nachts en kunt u overdag goed zien zonder een contactlens in te hebben.

Het kan voorkomen dat u geen gewone contactlenzen (meer) kan dragen. Ook daar kunnen wij u bij helpen. We leveren dan maatwerk die uniek is voor uw ogen. Therapeutische lenzen kunnen helpen om bij bepaalde oogaandoeningen het zicht weer te verbeteren. Denkt u hierbij aan keratoconus.

Er is in het grote aanbod van lenzen vrijwel altijd wel een contactlens te vinden die bij uw ogen past. U krijgt altijd eerst een proeftijd. Kunt u niet goed wennen? Dan nemen we ze gewoon weer terug.

Wilt u weten wat de mogelijkheden voor u zijn of wilt u graag een optometrisch onderzoek voor contactlenzen? Kom dan langs bij ons in de winkel. Wilt u zeker weten dat we tijd voor u hebben? Maak dan een afspraak.

Kom langs


Lees hier meer over de verschillende soorten contactlenzen

Open WhatsApp
1
Kunnen wij u misschien helpen?
Hallo,
Waar kunnen we u mee helpen?