ComputerbrilComputerbril met glazen van nikon

Een computerbril met de Home&Office bureau glazen van Nikon is ideaal voor ontspannen kijken in een digitale wereld, zoals computerwerk, lezen, smartphones of specifieke hobby’s. Je ziet scherp en comfortabel bij het kijken op voornamelijk korte- en middellange afstand.

In onze huidige samenleving is de digitale apparatuur niet meer weg te denken. We lezen e-mails en berichten op onze smartphone, tablet of lezen ontspannen een boek op een e-reader. Deze situatie heeft geleid tot een snel veranderd kijkgedrag. Wanneer je ogen niet optimaal zijn gecorrigeerd, kan dat belastend zijn voor je ogen. Met name voor je hoofd, wanneer je geen natuurlijke houding aanneemt.
Bij het dragen van een computerbril met bureau glazen van Nikon geef je jouw ogen het nodige comfort, rust en zorgen ervoor dat je de juiste houding aanneemt in alle omstandigheden. Hierdoor zijn de blikvelden op korte- en middellange afstand groter en creëert je een rustig en comfortabel beeld.

Home & Office glazen van Nikon

Met een computerbril met Home & Office brillenglazen is het mogelijk om op de korte afstand goed te zien en volg je ook makkelijk een presentatie tijdens een vergadering. En dat alles zonder dat je steeds de bril af moet doen zoals bij een leesbril.

Open WhatsApp
1
Kunnen wij u misschien helpen?
Hallo,
Waar kunnen we u mee helpen?