Brillenglazen

Nikon brillenglazen bij ZIEN Optiek Putten

Wanneer u kiest voor bepaalde brillenglazen, is het belangrijk dat u weet welke brillenglazen bij u passen.

Waarvoor wilt u de bril gebruiken? Om veraf goed zicht te hebben of juist dichtbij? Wilt u er goed mee kunnen lezen maar ook veraf goed zicht hebben zonder belemmering? Ieder oog en elke behoefte heeft een ander glasontwerp nodig. Wij willen u graag adviseren in wat voor type brillenglas u nodig heeft. De brillenglazen kunnen zo precies op uw ogen afgestemd worden.

Bij ZIEN werken we met brillenglazen van verschillende bekende glasfabrikanten: Holland Optical Company/BBGR, Nikon, Zeiss, Essilor, Hoya en Rodenstock.

We zullen u begeleiden in de keuze van het brillenglas. We luisteren naar uw wensen en samen met de meetresultaten adviseren we voor u een ideaal glas.

Kwaliteit brillenglazen voor elk budget
We leveren meerdere typen brillenglazen in verschillende prijsklassen. Het verschil in prijs is afhankelijk van type glas en de individualisatie van het brillenglas. Een multifocaal glas heeft bijvoorbeeld een hogere prijs dan een enkelvoudig glas. Door maatwerk wordt het brillenglas compleet afgestemd op uw ogen.

Gun uw ogen maatwerk
We vragen in deze tijd steeds meer van onze ogen. Met gebruik van smartphone, tablet, computer en toenemende drukte in ons dagelijks leven krijgen onze ogen meer informatie te verwerken dan ooit. Dit kan leiden tot klachten als hoofdpijn, droge, vermoeide of rode ogen. Wanneer een glas zo optimaal mogelijk op maat wordt gemaakt kunnen we dit tot een minimum beperken. We meten dan niet alleen de ogen op de sterkte maar ook onder andere de afstand van het oog naar het brillenglas, de hoek waarin het montuur staat en de doorbuiging van het montuur. Wij willen u graag adviseren wat voor u de meest optimale oplossing is.

1 uur service1 uur service ZIEN Optiek Putten
We hebben in de winkel een grote voorraad enkelvoudige glazen.
Voor 90 procent kunnen we ervoor zorgen dat u een nieuwe bril heeft na 1 uur. De glazen zijn standaard dun en voorzien van een Neva+ coating. Dit is een coating met een antistatische en hydrofobische laag waardoor vuil en water geen kans hebben om te hechten.
De 1 uur service geldt alleen voor enkelvoudige brillen.

 

Kom langs

 

 


Lees hier meer over verschillende type brillenglazen

Open WhatsApp
1
Kunnen wij u misschien helpen?
Hallo,
Waar kunnen we u mee helpen?