Onze brillen en zonnebrillen

Brillen van hoge kwaliteit en een mooi design? Dan ben je bij ZIEN Optiek aan het juiste adres. We zoeken voor je de mooiste en modernste monturen. Regelmatig gaan we langs speciale beurzen in binnen- en buitenland. Hierdoor kunnen wij je een uitgebreide collectie van de mooiste merk- en designmonturen bieden.

Kwalitatieve brillen bij ZIEN Optiek

Bij het uitzoeken van een bril zullen wij letten op de kwaliteit en de pasvorm van de monturen. Omdat we je zullen begeleiden bij het uitzoeken van het montuur, vinden we samen met je de beste bril die bij je gezicht past. Samen met het juiste brillenglas maken we zo de perfecte bril voor je. Voor een nieuwe bril of zonnebril ben je altijd van harte welkom bij ZIEN Optiek.

Kom langs


Etnia Barcelona brillen koop je bij ZIEN Optiek Putten

Etnia Barcelona

In de kleurrijke en levendige stad Barcelona is het merk Etnia Barcelona ontstaan. De typische internationale stijl van het merk kenmerkt zich met vele kleuren. Het vertegenwoordigt zich met durf en fantasie. Prachtige vormen typeren de ruime keuze bij Etnia Barcelona.


Vinyl Factory verkrijgbaar bij ZIEN Optiek Putten

Vinyl Factory

Welkom in de wereld van Vinyl Factory, het retro / vintage merk dat volledig gewijd is aan muziek en pop art. Zoals muziek voortdurend inspireert, biedt de collectie een verscheidenheid aan stijlen.William Morris
Het Engelse merk William Morris London is van Robert Morris, die het idee had om design monturen te maken voor elk publiek in originele ontwerpen die blijven veranderen. De ontwerpers luisteren goed naar de wensen van de klant, waardoor het bijna onmogelijk is niet van de Britse brillen te houden.


Ray Ban zonnebrillen koop je bij ZIEN Optiek Putten

Ray Ban

Never Hide! Dat is de filosofie van Ray Ban. En met een bril of zonnebril van het merk is dat absoluut niet nodig. De brillen zijn simpelweg niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Ray Ban is het grootste en bekendste zonnebrillen merk ter wereld.


Guess brillen en zonnebrillen koop je bij ZIEN Optiek Putten

Guess

De brillen van Guess zijn echte fashion brillen. Mooie kleurrijke correctie monturen en prachtige zonnebrillen. De diverse en kleurrijke collectie van Guess is geschikt voor zowel de modebewuste mannen als vrouwen die weten wat ze willen. Eigenzinnig, brutaal en vol levenslust. Genieten van het leven en dat laten zien met de kleding, maar ook met de bril.
Komono brillen verkrijgbaar bij ZIEN Optiek Putten

Komono

De KOMONO brillen worden ontworpen bij onze zuiderburen in België. Met het slanke design, opvallend kleurenpallet en minimalisme hebben de brillen een onmiskenbaar uiterlijk. Elk KOMONO montuur wordt met zorg ontworpen.


The Black Label Eyewear. Nederlands design verkrijgbaar bij ZIEN Optiek Putten
The Black Label Eyewear
In de ogen van The Black Label Eyewear moet een bril zowel functioneel als trendy zijn. Gericht op het nu. Daarom staat ze voor een vertaalslag van beeldbepalende klassiekers naar eigentijds design, met een grote liefde voor het gezicht en het comfort van de drager. Ingetogen luxe, noemen wij dat. Het gezicht draagt de bril en niet andersom.
Maui Jim zonnebrillen verkrijgbaar bij ZIEN Optiek Putten

Maui Jim

Superieure kwaliteit zonnebrillen bedacht op het zonovergoten Hawaï. Om de kleuren nog meer tot hun recht te laten komen, heeft Maui Jim een gepatenteerd polarized plus 2 lens technologie ontwikkeld.


Helden brillen verkrijgbaar bij ZIEN Optiek Putten

helden

Op zoek naar een no-nonsense bril?
Dat zijn de brillen van helden.
Tijdeloze brillen met een eigen karakter.
De ontwerpers van van het Nederlandse merk zijn terug gegaan naar de basis van de brillen.


Bevel

Titanium brillen welke uit één blok titanium gemaakt worden waardoor deze super sterk zijn. Bevel besteedt veel aandacht aan innovatie, zodat de brillen er beter uitzien, passen en presteren. Kenmerkend aan de brillen van Bevel is het gepatenteerde flex-scharnier wat extra sterkte aan de bril geeft.


Henry Jullien verkrijgbaar bij ZIEN Optiek Putten
Henry Jullien
Bij Henry Jullien hebben ze oog voor het allerkleinste detail. Ze gebruiken voor het produceren ook de hoogwaardigste materialen. Daardoor staan zij wereldwijd bekend om hun ‘high-end’ brillen.  Alleen op deze manier bereik je als merk de absolute top.
Monoqool 3D geprinte brillen verkrijgbaar bij ZIEN Optiek Putten

Monoqool

Monoqool gebruikt een state of the art 3D printer waarmee de monturen laag voor laag worden opgebouwd. Door het gebruik van de 3D technologie hebben zij een gepatenteerd schroefloos scharniersysteem geïntegreerd.


Komorebi

Subtiele brillen met een uniek design. Prachtige brillen met een perfect balans tussen opvallende elementen en ingetogen designs. De ontwerpers werken met hoogwaardige materialen waardoor de brillen er niet alleen mooi uitzien maar ook tegen een stootje kunnen.


Binoche

Een merk met karakter. Ontworpen in België en hand gemaakt in Frankrijk en Italië. Stuk voor stuk zijn de brillen artistieke creaties.

Open WhatsApp
1
Kunnen wij u misschien helpen?
Hallo,
Waar kunnen we u mee helpen?