BBIG kinderbrillenBBIG kinderbrillen bij ZIEN Putten

“Omdat kinderen ook smaak hebben…” Dat is de slogan van BBIG kinderbrillen. In de wereld volgens BBIG moeten kinderbrillen voldoen aan dezelfde voorwaarden als een bril voor een volwassene. Uw kind moet het model mooi vinden en het materiaal moet in de smaak vallen. De bril moet leuk zijn, spannend, uitdagend en flitsend, maar zeker niet kinderachtig. Fraai ontworpen met veel oog voor detail. Aangeboden in een zeer breed assortiment, met voor elk wat wils.

Uitgebreide collectie kinderbrillen van BBIG

BBIG biedt een uitgebreide collectie met een volwassen uitstraling. Maar kinderen hebben toch ook weer een geheel eigen esthetische smaak. Noem het onbevangen, luchtig, licht en met een vleugje humor. Een kindergezicht heeft ook andere verhoudingen dan dat van een volwassene en vraagt dus om totaal andere maatvoeringen.

Kinderen rennen, spelen, stoeien, hangen, vallen, springen en soms lijken ze zelfs te denken dat ze kunnen vliegen. Hun bril komt kortom nog wel eens in de verdrukking en moet dus oersterk zijn en toch flexibel. Met de moderne materialen en technieken die BBIG in haar monturen verwerkt zijn de kindermonturen vrijwel onverwoestbaar.

Kom langs

 

Open WhatsApp
1
Kunnen wij u misschien helpen?
Hallo,
Waar kunnen we u mee helpen?